Programma voor

Horeca & bedrijven

Diner en zang

U wilt dat uw gasten genieten van een romantisch diner met op de achtergrond duetten van wereldfaam, lichte jazz- of easy listeningmuziek. De zoetgevooisde stemmen van het zangduo Peter & Anja The Dutch Vocals brengen uw gasten in de juiste sfeer die de avond onvergetelijk zal maken.

Uw tevredenheid is onze tevredenheid

Kijkt u ook naar feest & evenementen voor uw bedrijfs- of personeelsfeest, jubileum en onze specials zoals kerst, licht klassiek en gala.

 

Klik op een foto voor een vergroting

U wilt een echt Galaconcert!

Met een exclusief repertoire van zowel solo’s als duetten Nederlandstalig en anderstalig. Bijvoorbeeld van Andrea Bocelli & Georgia, Michael Bublé & Laura Pausini, Jose Carreras & Sarah Brightman, Luciano Pavarotti & Celine Dion, Dana Winner & Frank Galan, Andrea Bocelli & Marco Borsato en Frank & Nancy Sinatra.

Wij hebben voor de echte chique schitterende galakleding (smoking en/of rokkostuum, dame lang) en gala cocktailkleding die in combinatie met de Dickens kleding uw midwinterfeest of kerstparty tot een wel heel bijzonder evenement maken.

Uitermate geschikt als theaterevenement, op uw cruiseschip, in het cultuurhuis of verenigingsgebouw, buurthuis of wijkvereniging.

 

 

Tijdens de sfeervolle wintermaanden met kerst als hoogtepunt zijn Peter & Anja als kerstman en kerstvrouw een ware happening in het winkelcentrum, op de markt en braderie, cruiseschepen of (trouw)beurzen. In Dickens-stijl een lust om naar ons te kijken en te luisteren.

Ons aanbod

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.