Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Recensies

Een greep uit onze recensies

Vandaag was de Duinpan in Woonzorgcentrum Bosch & Duin het decor van een optreden van Peter & Anja, oftewel The Dutch Vocals.

Een fantastisch optreden met muziek als Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List, Memories uit de de Musical Cats en muziek van Ja Zuster, Nee Zuster.

Een traktatie voor de bewoners van Bosch & Duin en de mensen die er als medewerker, vrijwilliger of begeleider bij waren.

Paul Koks (2019)

Peter en Anja zijn hartstikke leuk! Ze hebben beide prachtige stemmen. Ze hebben prachtige kledij, zijn leuk met de mensen en verzorgen een heel net en volledig optreden. Ze hebben verschillende thema’s en nemen zelf geluidsapparatuur mee. Geschikt voor de zondag!

Rita Süter, Vreugdehof Amstelring (2019)

Graag willen wij jullie op 27 maart 202 in de Viervorst in Purmerend uitnodigen voor een optreden. Jullie laatste optreden bij ons was een groot succes!

De Vierhorst, Purmerend (2019)

Wat een geweldige middag was dit weer! Graag wil ik jullie boeken voor 5 mei 2021.

Haagse Wijk- en Woonzorg (2020)

Ter gelegenheid van het eerste lustrum van Stichting Vrienden van Sint Elisabeth wilde ons bestuur de mensen graag verrassen met een optreden van Peter & Anja, the Dutch Vocals uit Volendam. Door sponsoring van Stichting Max Maakt Mogelijk kon het zangduo geboekt worden en het feestje was een feit. Wat heeft iedereen genoten van de interactie. Wat doet zingen toch veel voor een mens. Kortom, een super geslaagd feest! Vooral de positieve reacties van de bewoners waren overweldigend. Velen kwamen na afloop niet uitgepraat en vonden het fantastisch. En ja… Daar doet de Stichting het tenslotte voor.

Zorgcentrum Sint Elisabeth, Haelen (2020)

Super gezellig dat jullie weer bij ons komen optreden volgend jaar!

Judith Plantinga, Evean Lishof (2019)

Topartiesten uit Volendam! Het was een geweldige middag met een breed repertoire, van E viva España tot We benen op de wereld om mekaar

Mevr. Appelman – Westerhaven, Hoorn (2019)

Na al de positieve reacties tijdens jullie optreden bij ons in de Rozenhoek wil ik graag een nieuwe middag boeken voor onze bewoners.

De Rozenhoek (2019)

Bewoners van Altenahove werden dit najaar verrast met een optreden van The Dutch Vocals uit Volendam. Peter Jonk en Anja Oudejans maakten er een veelzijdige middag van met prachtige liedjes en vermakelijke sketches. Dat ze kunnen zingen bewijzen Peter en Anja deze middag ook. Bariton Peter en sopraan Anja verrassen met hun warme stemmen. Het eerste deel van hun optreden is wat serieuzer en ingetogener dan het tweede. Er wordt ademloos geluisterd naar de bijzonder fraaie stemmen.

Stromenhof Altenahove (2019)

In november 2018 trad u op voor de Zonnebloem in Druten. Onze gasten hebben in grote betalen gevraagd u weer te boeken. Eigenlijk boeken we nooit 2 jaar achtereen dezelfde artiesten, maar de vraag is zo groot!

Zonnebloem Druten (2018)

Al voor de vierde keer werd de Dag van de Ouderen gevierd bij Motel Van der Valk in Sassenheim, een mooie entourage om een groot gezelschap onderdak te kunnen bieden en met voldoende ruimte om de artiesten de mogelijkheid te bieden om qua geluid alles er uit te halen wat zij aan volume mee kunnen brengen.

Na de pauze was het tijd voor een ander genre en was er een duo uit Volendam geëngageerd, Peter Jonk en Anja Oudejans tapten uit een ander vaatje wat door het publiek zeer zeker werd gewaardeerd. Het hele repertoire was een aaneenschakeling van feestliederen, meezingers, en zoals verwacht met hun klassieke opleiding ook nog enkele klassiek getinte bekende schlagers. Doordat Anja & Peter zich tussen het publiek begaven, wisten zij zelfs menig persoon zover te krijgen dat er spontaan een polonaise volgde en dat bracht de stemming er nog beter in dan al het geval was. Op zich een heel geslaagde middag en van menigeen hoorden wij bij vertrek, voordat zij met de bus huiswaarts keerden: tot volgend jaar.

KBO Warmond (2018)

Hallo Peter en Anja, nogmaals hartelijk dank voor de leuke en gezellige middag gisteren in de Leeuwerik in Bleiswijk. Wij vonden het geweldig en zowel de gasten als de vrijwilligers hebben genoten. Ik heb er geen spijt van gehad dat ik jullie gevraagd heb om voor onze afdeling te komen optreden. Wij hopen jullie optreden nog eens mee te maken in Bleiswijk.

Gaby Cordia-Willen, De Zonnebloem afdeling Bleiswijk (2018)

Hartelijk bedankt voor de fantastische middag in de Klink in Koudum. Wat zijn jullie veelzijdig en wat een prachtige stemmen! We hadden heel wat anders verwacht, maar waren blij verrast. Hartelijke groeten en nog veel succes en plezier bij jullie optredens.

Anna-Maria Smit-Van Heijningen (2018)

Lieve Peter en Anja, namens al onze lieve gasten bedankt voor de fantastisch mooie kerstmiddag die jullie ons hebben gegeven. Wij geven jullie mooie folder in de Mare Nostrum af!

Klaas en Nelleke van Leeuwen, Alkmaar (2018)

Beste Peter en Anja, van onze gasten hebben we veel zeer positieve reacties gehad op jullie optreden voor de Zonnebloem Druten. Iedereen heeft erg genoten. Wij zijn blij dat we jullie gevonden hadden!

Hans Boekhoorn, De Zonnebloem afdeling Druten (2018)

Jullie hebben eerder een keer bij ons opgetreden, dit was een groot succes, graag zouden wij jullie nog een keer willen boeken. Zijn jullie beschikbaar op donderdag 9 augustus van 14:30 tot 16:00 uur?

Johan Bosma, Korthagenhuis Amsterdam (2018)

Een heerlijke muziekmiddag georganiseerd door ons regiobestuur. Op zaterdagmiddag 3 februari genoten onze Zonnebloemgasten van een gezellige muziekmiddag met The Dutch Vocals. Er werd prachtig gezongen en het geheel werd door de artiesten leuk aan elkaar gepraat. Ook werd er wat verteld over de Volendamse Klederdracht.

Bekende liedjes over Amsterdam, Den Haag en van Dorus kwamen voorbij, er werd gelachen en volop meegezongen. We werden verwend met koffie en gebak, borrel of fris en lekkere hapjes. En er zijn weer heel wat flessen advocaat met slagroom doorheen gegaan. Na afloop vertelde de gasten dat ze het leuk en prima verzorgd vonden. Regiobestuur: dank je wel.

Zonnebloem, afdeling Nieuwveen (2018)

Wat een prachtig concert was het zondag, heb veel positieve reacties gehoord. We hebben het gehad over een optreden op 6 januari 2019. Deze datum heb ik nog vrij, dus graag dan een concert weer van jullie. Wij hadden dan afgesproken over opera/operette en musical. Graag een bevestiging van jullie kant en ook die van het kerstconcert voor 2019.

Anneke Hogeveen, Maartenshof (2018)

Het optreden van Peter en Anja, The Dutch Vocals uit Volendam was hartverwarmend, met hun prachtige stemmen hebben ze de bewoners doen laten genieten van een geweldige middag!

Woonzorgcentrum Theresia, Ouderkerk aan de Amstel (2018)

Als je langer naar jullie kijkt zie je iets gebeuren; jullie doorbreken de harten van de mensen op zo’n mooie manier. Ga zo door.

Zonnebloem Borculo (2018)

Ik ben werkzaam in Bosch en Duin waar ik U beide heb horen zingen en diep onder de indruk was. Ik zou graag van U horen of U 12 mei nog vrij bent om in de middag vanaf 14.30 op te treden.

Els Tetro (2018)

Wat hebben de mensen genoten, onze secretaris is een muziekkenner en hij meldde dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Jullie waren geweldig! Ook nog een mooi lied aan mij opgedragen: Mama. Hartelijk dank. De Zonnebloem Grootebroek heeft jullie ook gecontacteerd. Bij onze buurtverenigingen ga ik jullie zeker aanbevelen. Heel veel succes en dankbare groet!

Anne Breed, Zonnebloem Grootebroek (2018)

Na mijn bezoek op 8 februari bij uw optreden in Limmen wist ik bij het eerste lied al dat ik genoeg gehoord had. U bent een fantastisch duo met stemmen die prachtig op elkaar afgestemd zijn. Ik heb genoten.

Mevr. Hobbelen (2018)

Op eerste Paasdag hebben Peter & Anja, The Dutch Vocals, uit Volendam een spetterend optreden voor onze gasten verzorgd. Iedereen heeft genoten op deze mooie dag.

Eddy & Sofie, Herbergier Dronrijp (2017)

Op 5 mei jl. heb ik uw optreden gezien in de Tien Gemeenten ter gelegenheid van de Bevrijdingsherdenking. Ik wil hierbij mededelen dat ik erg genoten heb van uw bijdrage en ook velen van mijn vrienden en kennissen hier in huis. Ik hoop u dus ook in de toekomst te mogen horen in Purmerend. Veel succes verder.

Mevr. A. Olij-Gaaff, Purmerend (2017)

Er zijn weleens artiesten die in de Savelberg optreden waarvan men dagen blijft nagenieten. Het duo Peter & Anja, oftewel The Dutch Vocals, was er zo een. Uit Volendam waren ze gekomen om de bewoners te verwennen met hun zang in Volendamse klederdracht. In een overvolle Ontmoeting kon men voor de pauze genieten van liedjes van o.a. Willeke Alberti. Na de pauze waren Dorus en De Jantjes van de partij. In één woord: geweldig!

Savelberg, Gouda (2017)

De Dag van de Ouderen Bloemkamp. Wat een gezellige middag met het zangduo “The Dutch Vocals” uit Volendam. Ze zongen prachtig en ook nog in authentieke Volendamse kostuums. Dat gaf het optreden een extra meerwaarde.

Bloemkamp, Bolsward (2017)

Hierbij nog onze hartelijke dank voor jullie optreden bij het feest van de Zonnebloem gisteren. Van heel veel kanten heb ik alleen maar positieve reacties daarover gekregen. Het was voor mijn gevoel ‘Lest best’.

Ria de Lange, Zonnebloem Wateringen (2017)

Zondag 24 december 2017 waren wij op bezoek bij mijn schoonzuster in de Herbergier te Assendelft. Tot onze grote verbazing was er een optreden van Peter en Anja. Wat hebben wij genoten, de tranen stonden in onze ogen. Dit hebben we nog nooit meegemaakt! Geweldig, ga zo door!

Rudi Jezewski, Assendelft (2017)

Wat een prachtige middag voor onze cliënten van verzorgingshuis Overvest in Enkhuizen. Op een door de weekse donderdag middag een gevoel creëren dat de cliënten “uit” zijn, ze waande zich bij een echt concert. Het duo Peter & the Dutch Vocals hebben een volle zaal anderhalf uur geboeid laten luisteren naar een veelzijdig repertoire. Alle senioren van rondom het huis tot de zwaar dementerende cliënten allemaal aandachtig geluisterd en meegezongen meedeinden of neuriënd. De bewoners hebben echt genoten we kregen ook complimenten van familie. Echt een aanrader. Dank je wel voor de fantastische middag!

Wendy Kamp – Verzorgingshuis Overvest, Enkhuizen (2016)

Hallo Peter en Anja, Iedereen heeft genoten van jullie optreden! Het optreden van 20 december kan bevestigd worden!

Corina Winter-Boon – Zorgcentrum Overkerck Heiloo (2016)

De viering van de Internationale Ouderendag op 1 oktober is succesvol verlopen. Ongeveer 75 ouderen hebben deze dag meegemaakt, die werd gehouden in zalencentrum Le Patapouf. De middag was gereserveerd voor ontspanning met een zangduo uit Volendam: de ‘Dutch Vocals’. In solo’s en duetten zongen ze de sterren van de hemel, van klassiek tot operette tot musicalliederen tot Hollandse tranentrekkers. Peter Jonk reeg met kwinkslagen het optreden aan elkaar, terwijl zijn partner Anja de toehoorders in vervoering bracht met haar kledij, zeker na de pauze toen ze zich in Volendamse klederdracht presenteerde. Om ruim 16:00 uur werd de dag afgesloten.

Internationale Ouderendag 2015

Hallo Peter & Anja, Na jullie prachtige optreden in onze Speckenzaal zouden wij jullie heel graag rond de kerst weer hier hebben, offfff zouden jullie ook op 31 december van 18.00-20.00 uur kunnen. Anders heel graag in de week van 12 december of zitten jullie dan al helemaal vol? Ik hoor het graag van je.

Elke Palm, Vitalis Wilgenhof (2016)

Ik kom hier nu al jaren bij mijn moeder en ga altijd met haar naar alle optredens die hier zijn. Zoiets als jullie hebben neergezet heb ik in al die jaren nog nooit gehoord en gezien!

Bezoeker, Kloosterhof Aalsmeer (2016)

Langs deze weg wil ik jullie nogmaals onze complimenten doen toekomen. Jullie hebben mij en de KBO Haelen een onvergetelijke middag bezorgd. Nogmaals onze hartelijke dank. Wij hopen jullie nog eens terug te zien. Willen jullie ons op de hoogte houden van de uitbreiding van jullie repertoire? Het was in één woord super!!!

Fried Schreurs, KBO Haelen (2016)

Beste Peter en Anja, Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de top middag die ik vandaag heb gehad. De heerlijke Amsterdamse liedjes hebben mij kippenvel bezorgd, echt geweldig! Nu ben ik helemaal nieuwsgierig naar jullie andere shows. Hopelijk gaat het bestuur van onze seniorenvereniging jullie later vragen voor bijv. de kerstshow of de Dickens show. Weet dan dat ik er zeker zal zijn. Nogmaals hartelijk bedankt en heel veel succes met jullie optredens.

Lia Swagers, Haelen (2016)

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl “Mama” (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José – Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst (2016)

We hebben een top optreden gehad, en de mensen waren zo enthousiast. Super dat het zo geslaagd was.

Karin Latupeirissa – Torenerf, Wormer (2016)

De Stichting Seniorenplatform Gouda (SSG) is van plan op donderdag 1 oktober, de Internationale dag van de ouderen, voor de senioren in Gouda een aantal activiteiten te organiseren. Voor het middaggedeelte voorzien we een stukje ontspanning. Gezien uw recente succesvolle optreden bij KBO Gouda zouden wij u graag in dit middagprogramma zien.

Simon Koomen – Stichting Seniorenplatform, Gouda (2015)

Wij, de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling De Zilk, hebben genoten van The Dutch Vocals of wel Peter Jonk en Anja Oudejans. Zij hadden een zeer uitgebreid repertoire. Gerard Cox, Wim Sonneveld, van operettes tot zeemansliederen, noem maar op. Dit alles kwam tot ons door hun prachtige stemmen en via de perfecte geluidsinstallatie. De performers werden verder gecomplementeerd door o.a. de Volendamse kleding en de walsen van André Rieu. Het was niet alleen luisteren naar een duet van Andrea Bocelli & Laura Pausini, maar ook volgen en echt beleven. Zonder enige twijfel een compleet en prachtig optreden en zeer zeker het aanbevelen waard.

Lidy van der Salm-Veelenturf – Voorzitter De Zonnebloem afd. De Zilk (2015)

De bewoners van woonzorgcentrum Albert van Koningsbruggen hebben genoten van het optreden van het zangduo Peter Jonk & The Dutch Vocals. Er werd door de bewoners het gehele optreden volop meegezongen en geklapt. Het was een heel gezellige avond vol met bekende nummers. We raden Peter Jonk & The Dutch Vocals zeker aan! Vooral voor de “oudere” bewoner is het repertoire uitermate geschikt.

Joska van Kooten – Albert van Koningsbruggen, Utrecht (2015)

Iedereen was heel tevreden over jullie optreden! Bedankt nog!

Tonia Vink – Evian / Huis van de Buurt De Kimme, Amsterdam (2014)

Peter en Anja hebben een geweldige avond verzorgd, tijdens onze thema-avond “Mosselavond”. Ze waren ruim op tijd aanwezig om alles wat ze nodig hadden klaar te zetten. Om 18:00 uur kwamen ze op in Volendammer klederdracht en hebben de avond vol gezongen met Nederlandse, Engelse en anderstalige liedjes. Het was dus een afwisselend programma. Tussendoor hebben ze als deejay gezellige muziek kunnen draaien en een mosseltje mee kunnen prikken. Voor ons was het een geslaagde avond!

Froukje Leenstra – Zorggroep Tellus, Den Helder (2015)

Een verrijking als onze mensen zo diep geraakt worden. Het geeft voldoening als je ziet dat zowel de gezonde ouderen als autistische en zwaar dementerende mensen ontroerd raken en meedeinen op de liedjes. Kreten die naderhand werden geroepen: Kippenvel, nostalgie, gezellig, ontroerend, liefdevol, feestelijk, rondje Amsterdam, meezingers en Ohhh Frank Sinatra. Mensen gingen spontaan dansen en zongen mee.

De Driehoven, Amsterdam (2015)

Max Maakt Mogelijk

Klik voor het artikel

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.