Onze specials

Huwelijk

U wilt de perfecte muzikale begeleiding

Het huwelijk is een heel speciale dag in het leven. Bij de huwelijksvoltrekking in het stadhuis of de kerk wilt u natuurlijk een prachtige omlijsting van vocale hoogtepunten die uw trouwdag tot iets bijzonders maken.

Peter & Anja The Dutch Vocals zingen live de allermooiste love-songs zowel klassiek als pop. Met onze warme, sensuele stemmen laten we de harten smelten. Mooie begeleiding tijdens de huwelijksvoltrekking met een verscheidenheid aan liedjes als bijvoorbeeld Panis Angelicus, The Prayer, enzovoort.

Prachtige feestmuziek, avondvullend, tijdens de bruiloft of uw 25-, 30- of 40-jarig jubileum, zowel live gezongen en als deejay hebben wij een geweldig repertoire. Alles in eigen beheer zodat er ook voldoende gelegenheid is voor eigen invulling zoals gelukwensen.

Een greep uit het repertoire

Panis Angelicus
Ave Maria
The Prayer
Amigos para siempre
Never never never
Vivo per lei
Another love like mine
Con te partiro
Make you feel my love

Ons aanbod

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.