Onze specials

Musical

Scrooge

Deze veelzijdige musical uit de Dickenstijd, geproduceerd en geregisseerd door Peter Jonk. Hij vertolkt tevens op onmiskenbare wijze de rol van de beruchte vrek Scrooge.

Door zijn creatieve benadering wist Peter de musical een meer eigentijds karakter te geven. Hij maakte gebruik van prachtige kerstcarols en moderne songs, waar onder die van Pink Floyd, filmgeluidsfragmenten, maar ook bekende werken van Barbra Streisand en André van Duin, alsmede speciaal opgenomen geluidseffecten, en wist daarmee een spannende wending aan het geheel te geven.

Lees meer over de musical “Scrooge” →

 

 

Terug naar Southampton

Na het overweldigende succes van “Scrooge” komen Peter Jonk & The Dutch Vocals, in samenwerking met Friends met een nieuwe musical “Terug naar Southampton”, naar een idee van Peter Jonk.

Een nieuwe dertig koppige cast staat paraat om u te trakteren op een 2½ uur durend spektakel met prachtige zang en dans, de mooiste kleding en schitterende decors. In het jaar 2012 is het honderd jaar geleden dat de Titanic is gezonken. Met deze gedachte is het idee voor een nieuwe musical ontstaan.

Lees meer over de musical “Terug naar Southampton” →

Ons aanbod

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.