Lyrisch sopraan

Anja Oudejans

Deze prachtige lyrische sopraan met haar veelzijdige sensuele stem weet echt de gevoelige snaar te raken.

Haar warme heldere sopraanstem komt bijzonder tot zijn recht in verschillende stijlen zoals popmuziek, jazzmuziek, licht klassiek, musical,opera, operette.

Ook nummers als To make you feel my love van Adele en liedjes uit de zestiger jaren zijn haar op het lijf geschreven.

Het feestrepertoire weet zij met verve neer te zetten. Zij weet menig hart voor zich te winnen met de verschillende typetjes die zij speelt en met haar natuurlijke flair en gevoel voor revue een band met het publiek te creëren.

Anja speelde de rol van Ethel in de musical Scrooge en I feel pretty uit de West side story in de musical Terug naar Southampton.

Zij verzorgde de choreografie in beide musicals.

Anja is van het begin bij Peter Jonk & The Dutch Vocals.

Sinds 2012 is zij samen met Peter Jonk verder gegaan als zangduo Peter & Anja The Dutch Vocals.

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.