Onze specials

Kerstmis

U wilt een romantische kerst

Wij nemen u mee in een sfeer van nostalgie en romantiek met onze schitterende Dickens-kleding en als kerstman en kerstvrouw met dito repertoire. Wij zingen live de allermooiste kerststongs en kerstliedjes, afgewisseld met romatische duetten, passend in de tijd van het jaar. Met Peter & Anja The Dutch Vocals in Kerst- en Dickensstijl wordt deze kerst er een om nooit te vergeten.

Tijdens de sfeervolle wintermaanden met kerst als hoogtepunt zijn Peter & Anja als kerstman en kerstvrouw een ware happening in het winkelcentrum, op de markt of braderie. In Dickens-stijl is het een lust om naar ons te kijken en te luisteren.

The Country & Christmas Fair te Haarzuilen vormde het sprookjesachtige decor voor diverse optredens in Dickens-stijl van Peter Jonk & The Dutch Vocals. Deze fair is goed voor zo’n 30.000 bezoekers. De optredens (8 in totaal, verspreid over 4 dagen) werden lovend ontvangen door de ruim 30.000 bezoekers!

Zie het speciale kerstrepertoire.

Ons aanbod

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.