Programma voor

Zorgcentra / KBO-PCOB / ANBO / De Zonnebloem

Bijzonder is wat we doen en hoe we het doen

We hebben voor zorgcentra, KBO-PCOB, ANBO en de Zonnebloem (plaatselijk en ook voor de regio’s) een zeer uitgebreid repertoire, voor ieder wat wils, herkenbaar voor iedereen (zie onze Recensies). Wij zingen pop, feestmuziek en meezingers op een gezellige en ongedwongen manier zoals het hoort te zijn. En de klassieke zang zoals klassiek hoort te klinken. Bijvoorbeeld de liedjes van Wim Sonneveld, Willy en Willeke Alberti, Gerard Cox, Frans Halsema en Jenny Arean. Duetten en solo’s van wereldfaam, van Andrea Bocelli & Sarah Brightman, Luciano Pavarotti & Celine Dion, Michael Bublé & Laura Pausini en Frank & Nancy Sinatra. Diverse muziekstijlen komen voorbij, zoals het Nederlandse lied, zeemansmedley, meezingers, mooie luisterliedjes, popsongs uit de 60’er en 70’er jaren tot heden, musicalsongs, het Napolitaanse lied, operette, opera en kerstrepertoire.

Klik op een foto voor een vergroting

En dat in diverse kledingstijlen, met verschillende soorten gala-kleding, Dickens-kleding en als kerstman en kerstvrouw (welke voor de kerst een prachtige combinatie geeft met het gezongen repertoire), die wij tijdens het concert afwisselen. Speciaal voor uw themadag zoals koningsdag, bevrijdingsdag, nieuwjaarsreceptie, visdag, haring vlaggetjesdag, mosselavond, ambacht- of folklore-thema is de Volendamse klederdracht een must-have!

Speciaal voor de zorgcentra, KBO-PCOB, ANBO en de Zonnebloem hebben wij een prijstechnisch zeer aantrekkelijk en afwisselend programma samengesteld. Met de mooiste liedjes van toen en nu, en indrukwekkende musical acts live gezongen met onze prachtige stemmen die mooi samen kleuren.

Met onze hoogst professionele geluidsinstallatie is dat een ware happening voor alle mensen. (Onze optredens zijn ook geschikt voor mensen met diverse stadia van dementie).

Peter & Anja maken één-op-één contact met alle mensen, maar ook de kwetsbare mens heeft hun bijzondere aandacht. Wij ervaren dat door ons contact en onze zang de herkenning groeit bij de dementerende mensen en zij weer even “terug” lijken te komen.

Met onze professionele zang en innemende karakters creëren wij optredens die voor iedereen toegankelijk zijn en waar een ieder zich speciaal voelt. Zie ook onze specials.

Een voorbeeld (meerdere opties mogelijk)

De programma duur is één uur, of twee maal drie kwartier, wat voor een avond of middag zeer de moeite waard is! Bijvoorbeeld de eerste driekwartier het serieuze gedeelte met de meest bekende en herkenbare solo’s en duetten van wereldfaam. Na de pauze (kunnen wij een compilatie brengen van bekende musicals zoals “Dorus” en “De Jantjes” of “Ja Zuster, Nee Zuster” of “’t Schaep met de vijf pooten” en dan) nemen we u mee op onze tocht over de Zuiderzee langs de Rijn naar de Donau, waar u kunt genieten, luisteren of meezingen en dansen op deze toppers uit de muziek. Ter interactie maken wij een praatje met de gasten en kunnen we ze betrekken bij de acts die wij doen.

 

U wilt

Een optreden met professionele zang van de hoogste kwaliteit maar ook bijzondere acts in combinatie met de mooiste kleding.

Feestmuziek
Het Hollandse lied
De meezingers van toen en nu
Zeemansliederen
Pop / Easy listening / Jazz
60’er en 70’er jaren
Duetten van wereldfaam
Musicals en musical acts
Revue sketches
Opera / Operette
Napolitaans lied
Kerstrepertoire Engels en Nederlands
Combinatie van deze verschillende stijlen
Verschillende kostuums

Evenementen

Wij verzorgen de diverse feesten van verschillende organisaties zoals de (jubileum)feesten van zorgcentra, Zonnebloem, KBO-PCOB, ANBO (plaatselijk en voor de regio’s), vrijwilligersfeesten, particulieren, bedrijven, Rotary, Vrouwen van Nu en gehandicapten enz. door heel Nederland. Bekijk onze recensies voor de ervaringen van anderen.

Ons aanbod

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.