The Dutch Vocals

Peter & Anja

Peter & Anja The Dutch Vocals is een professioneel zangduo uit Volendam (Conservatorium opleiding uitvoerend musicus), bestaande uit Peter Jonk en Anja Oudejans.

Wij zijn bijzonder veelzijdig omdat wij zowel meezingers, feestmuziek, popmuziek, easylistening, musical en acts, als licht klassiek zoals opera en operette op een unieke en gepassioneerde manier “beleven” en u daarin meenemen. Wij zingen de mooiste duetten afgewisseld met prachtige solo’s op adembenemende wijze en weten altijd de gevoelige snaar te raken. Onze stemmen kleuren prachtig bij elkaar. Zie ook onze specials.

Het romantische repertoire van ons brengt u in hogere sferen door de mix van onze kleurrijke sensuele stemmen. Door de verschillende kleding stijlen zoals gala, cocktail, vintage, Dickens voor de kerst en de wereldberoemde Volendamse klederdracht weten wij van elk optreden een onvergetelijke happening te maken.

We zingen live de mooiste duetten van wereldfaam, waaronder: Andrea Bocelli & Celine Dion, Michael Bublé & Laura Pausini en José Carreras & Sarah Brightman.

De kwaliteit van de mooie zang , de veelzijdigheid van het repertoire, aangevuld/afgewisseld met leuke acts.

Ook is er de mogelijkheid ons te vragen voor feestmuziek op uw bruiloft, jubileum, carnavalsfeest, etc. Zie daarvoor ook de website van Feestduo Jubeldaris.

Doordat wij alles in eigen beheer hebben (High tech geluidsinstallatie) blijven wij betaalbaar: Uw budget past bij onze prijsindicatie.

Bel voor meer informatie 06-51 20 68 20, wij staan zeven dagen per week tot uw beschikking.

Professionaliteit, kwaliteit en veelzijdigheid staan hoog in het vaandel van Peter & Anja The Dutch Vocals.

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.