Onze specials

Feestmuziek

Voor de zorg, Zonnebloem en KBO-PCOB hebben wij een programma met speciaal voor deze doelgroep geselecteerde liedjes en meezingers van toen en nu.

Een feestelijk programma op maat, samen met de mensen omdat wij het belangrijk vinden dat de herkenning door iedereen beleefd en meegezongen wordt.

Een vrolijke en gezellige outfit voor diverse thema’s zoals Koningsdag, bevrijdingsdag, vlaggetjesdag maar ook om een feestelijke touch te geven aan een Hollandse dag, verjaardag, (huwelijks)jubileum of tuinfeest.

Een gewoon gezellig Hollands feest met een repertoire van “Laat de zon in je hart” tot en met “Viva España” en vele andere feestnummers.

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.