Onze specials

Huisconcert

Bijzonder is wat we doen en hoe we het doen

Speciaal voor een concert in de privé-sfeer (thuis i.v.m. jubileum, verjaardag of housewarming) of kleinschalige zorgcentra hebben Peter & Anja The Dutch Vocals alles in huis!

Met onze hightech geluidsinstallatie is de muzieksterkte op maat voor onze solo’s en duetten die wij live zingen en niet te vergeten onze prachtige muziek in alle stijlen die wij als deejay kunnen verzorgen.

Het repertoire van dit concert wordt in overleg met u samengesteld, met prachtige solo’s en duetten. Bijvoorbeeld de liedjes van Wim Sonneveld, Willy en Willeke Alberti, Gerard Cox, Frans Halsema en Jenny Arean. Duetten van wereldfaam, van Andrea Bocelli & Sarah Brightman, Luciano Pavarotti & Celine Dion, Michael Bublé & Laura Pausini en Frank & Nancy Sinatra. Diverse muziekstijlen komen voorbij, zoals het Nederlandse lied, zeemansmedley, meezingers, mooie luisterliedjes, popsongs en musicalsongs, het Napolitaanse lied, operette, opera en kerstrepertoire.

Lees hier meer over op onze pagina Kerst-specials.

Door onze veelzijdigheid en kwaliteit worden wij zo gewaardeerd

Klik op een foto voor een vergroting

Ons aanbod

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.