Onze specials

Musical Scrooge

Scrooge

Deze veelzijdige musical uit de Dickenstijd, geproduceerd en geregisseerd door Peter Jonk. Hij vertolkt tevens op onmiskenbare wijze de rol van de beruchte vrek Scrooge.

Door zijn creatieve benadering wist Peter de musical een meer eigentijds karakter te geven. Hij maakte gebruik van prachtige kerstcarols en moderne songs, waar onder die van Pink Floyd, filmgeluidsfragmenten, maar ook bekende werken van Barbra Streisand en André van Duin, alsmede speciaal opgenomen geluidseffecten, en wist daarmee een spannende wending aan het geheel te geven.

Het is een zeer verrassende productie geworden, waar zowel de cast als de crew met veel plezier aan hebben gewerkt. De reacties van zowel publiek als de media waren lovend!

Deze musical laat de veelzijdigheid zien van Peter Jonk & The Dutch Vocals die, samen met de Friends een spectaculaire happening hiervan hebben gemaakt, gewaardeerd door jong en oud.

Door de hoogwaardige geluidskwaliteit en de vakkundige belichting was het een lust voor het oog om te zien hoe de combinatie van de schitterende kleding en unieke decors op elkaar waren afgestemd.

Ervaar zelf de mystiek van vervlogen tijden, gecombineerd met hedendaagse humor en romantiek.

Bekijk een overzicht van ons repertoire.

Neem voor meer info en boekingen contact met ons op.

 

Ons aanbod

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.