Onze specials

Musical Terug naar Southampton

Terug naar Southampton

Na het overweldigende succes van “Scrooge” kwamen Peter Jonk & The Dutch Vocals, in samenwerking met Friends met een nieuwe musical “Terug naar Southampton”, naar een idee van Peter Jonk.

Een nieuwe dertig koppige cast stond paraat om u te trakteren op een 2½ uur durend spektakel met prachtige zang en dans, de mooiste kleding en schitterende decors. In het jaar 2012 was het honderd jaar geleden dat de Titanic is gezonken. Met deze gedachte is het idee voor een nieuwe musical ontstaan.

Terug naar Southampton is een meeslepend verhaal over Rose die als overlevende van de Titanic aan het eind van haar leven door een toevallige speling van het lot haar wensen, die diep geworteld in het verleden liggen, in vervulling ziet gaan.

Kosten noch moeite zijn gespaard om weer iets bijzonders neer te zetten. Deze week in april 2012 stond in het teken van romantiek, spionage, show en dans, komische scenes, maar ook actie, samengevat in een meeslepend verhaal. Dit spektakel duurde ruim 2½ uur per avond.

Producent /regisseur: Peter Jonk. Tekst- en muziekkeuze: Peter Jonk. Decorontwerp: Wim Jonk. Decorbouw: Wim & Jaap Jonk, tevens de makers van het Scrooge decor.

Ervaar zelf de mystiek van vervlogen

 

Ons aanbod

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.