Nieuwe thema’s in 2021

Thema 60’er en 70’er jaren

60’er en 70’er jaren

Een tijd waarin honingzoete liefdesliedjes werden afgewisseld met rock ’n roll en de songs waarin de heimwee naar een stad of land zo vaak een gevoelige snaar raakten.

Meer naar de jaren ’70 kwam er een sterke hunkering naar de wereldvrede (Peace) en zocht men zijn heil in vrije liefde en bedwelmende middelen, de welbekende Hippietijd (alles, kon niets moest).

Daar zijn onvergetelijke liedjes uit voortgekomen. Denk aan songs van artiesten als The Beatles, The Mamas & the Papas, The Cats, enz.

De kleding was simpel: broek met wijde pijpen, losse bloes en hes. De Flower Power tijd was de tijd van bloemetjes in het haar, brillen met kleine, gekleurde ronde glazen en kettingen met houten kralen (ook voor mannen). De leukste songs hebben wij voor u verzameld in een prachtig programma. Wij brengen u even terug in de tijd van “Peace Man”.

Heel gezellig i.c.m. bijv. ’t Schaep met de vijf Pooten.

Hello Mary-Lou
Rosegarden
Roosje mijn Roosje
Testament

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.