Nieuwe thema’s in 2021

Thema Trouwen

Trouwen

Veel organisaties hebben het thema trouwen in huis. Vaak hangt dan de trouwkleding die men door de jaren heen droeg (van eenvoudig zwart in de oorlog tot het uitbundige kant en tule van tegenwoordig) uitgestald in huis. Meestal de bruidskleding van de bewoners en van het personeel.

Hoe leuk is het dat Peter & Anja, the Dutch Vocals in prachtige bruidskleding op zo’n hoogtijdag een optreden verzorgen met zeer toepasselijke en herkenbare liedjes zoals:

Morgen ben ik de bruid
Going to the chapel
I’m gonne marry in the morning

De sereniteit van romantiek monden uit in een gezellig feest met o.a. aan de Waterkant, gekscherend ‘Trouw niet voor je veertig bent. Kortom een gezellige bruiloft.

Heel leuk om te combineren met bijv. Rood Wit Blauw en Feest.

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.