Nieuwe thema’s in 2021

Thema Volendam

Volendam

De Volendammer Palingsound is wijd en zijd bekend. Wie herkent niet de prachtige nummers van The Cats, BZN, Jan & Anny, Jan Smit en Nick & Simon.

Wij hebben een aantal bekende nummers uit dit geweldige genre opgenomen in ons repertoire. Zo kunnen wij een mooi optreden verzorgen in onze schitterende Volendammer Klederdracht zodat u ook visueel een zeer herkenbaar plaatje krijgt.

Luister naar nummers als Mon Amour, maar ook nummers van de George Baker Selection kunnen heel eenvoudig niet ontbreken.

Tip! Ontzettend geslaagd voor bij een visdag, haringdag en in combinatie met Dorus, De Jantjes, ’t Schaep met de vijf Pooten of feest.

Mond-tot-mondreclame is onze beste reclame

Peter Jonk & The Dutch Vocals, of eigenlijk Peter & Anja, uit het verre Volendam. Zij verzorgden op deze moederdag een geweldig optreden in Herbergier Elst. We hebben ademloos geluisterd! Heerlijk meegezongen, super gedanst! Wat een mooi en afwisselend repertoire. En wat een geweldige stemmen. Het zijn ook echte entertainers. Dat kan ook niet anders uit het muzikaalste dorp van Nederland. Dank voor jullie prachtige optreden. Met als klap op de vuurpijl "Mama" (Italiaanse versie) in Volendamse klederdracht.

Ad en José - Particulier zorgcentrum Herbergier, Elst

  • © 2024 Anja Oudejans & Peter Jonk.
  • ® Peter & Anja The Dutch Vocals is een geregistreerd merk.